Meteen naar de inhoud

Outdoor Stralen en Conserveren

Of het nu gaat om restauratie, bescherming of het behoud van bruggen, onze diensten voor outdoor stralen en conserveren zullen uw gemeentelijke projecten naar nieuwe hoogten tillen!

Optimaliseer prestaties, bescherm en houd uw locatie operationeel en draaiend

Bij ons draait alles om het verbeteren van prestaties, het waarborgen van bescherming en het naadloos draaiend houden van uw locatie. Met onze toewijding aan betrouwbare oplossingen kunt u met vertrouwen vooruit.

Voorbereiding

Onze uitgebreide dienstverlening omvat tevens oplossingen voor effectieve reparatievoorbereiding. Deze aanpak speelt een cruciale rol in het beheersen van inwendige corrosie en fungeert als een robuuste barrière om pijpleidingen te beschermen tegen mogelijke schade bij toekomstige reparaties. We begrijpen de noodzaak om de levensduur van essentiële infrastructuren te verlengen en zetten ons in om duurzame en preventieve oplossingen te bieden die de betrouwbaarheid en integriteit van systemen versterken.

Coatings

Onze expertise omvat geautomatiseerde oppervlaktevoorbereiding, het aanbrengen van industriële kwaliteit verf, thermische spuittoepassingen, Rhino Linings-toepassingen, interne coatings en voeringen, en de implementatie van corrosiebestrijdingsprogramma’s, met bijzondere aandacht voor Corrosie onder Isolatie (CUI). Bij elke taak streven we ernaar om uitzonderlijke resultaten te leveren, waarbij kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid voorop staan.

Stralen

In de wereld van oppervlaktevoorbereiding is hogedrukwaterstralen een onmisbare stap voorafgaand aan het aanbrengen van beschermende coatings. Het biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor het verwijderen van verontreinigingen van vrijwel elk industrieel oppervlak. Wanneer het aankomt op het aanpakken van uitdagende scenario’s zoals het verwijderen van oude loodhoudende coatings, komt Ultra High Pressure (UHP) stralen naar voren als de optimale methode.